Política de privacitat

A ATC Estampaciones, SL tractem les teves dades per mantenir-te informat a través del nostre newsletter amb les darreres activitats i produccions que realitzem. La base legal d'aquest tractament és el teu consentiment, que podràs retirar en qualsevol moment.

Conservarem les dades mentre no demanis la seva cancel·lació, i no seran cedides a tercers. Pots exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitar el tractament de les teves dades, o exercir el dret a la portabilitat.

Tot això, mitjançant escrit, acompanyat de còpia de document oficial que t'identifiqui, dirigit a ATC Estampaciones, SL - C/ Andorra, 28B- 08830 Sant Boi de Llobregat -Barcelona, cas de disconformitat amb el tractament, també tens dret a presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. També pots oposar-te a l'enviament de comunicacions comercials dirigint-te a Esta dirección de correo electrónico está siendo protegida contra los robots de spam. Necesita tener JavaScript habilitado para poder verlo.